Vol. 17 No. 2 (2017): Evidência - Ciência e Biotecnologia

					View Vol. 17 No. 2 (2017): Evidência - Ciência e Biotecnologia
Published: 12/19/2017
  • Folha de rosto

    DOI: https://doi.org/10.18593/eba.v17i2.16381

Editorial

  • Editorial

    Jane Lafayette Neves Gelinski
    61-62
    DOI: https://doi.org/10.18593/eba.v17i2.16255

Artigo

Artigo Original

  • Sensorial evaluation of “cachaça” spirit during aging in irradiated oak (Quercus sp.) cask

    Luiz Severo Silva Junior, João Bosco Faria, Helena Maria André Bolini
    87-104
    DOI: https://doi.org/10.18593/eba.v17i2.14245

Review

  • Surfactina: estrutura, aplicações e fatores envolvidos em sua produção

    Mariana Munhoz Larini, Maria Inês Rezende, Mara Lúcia Luiz Ribeiro, Fabiana Guillen Moreira Gasparin
    105-118
    DOI: https://doi.org/10.18593/eba.v17i2.15220
  • Effects of water contamination by the 17α-etinylstradiol drug, detection and types of treatment

    Paulo Renato Lima, Rosangela Bergamasco
    119-134
    DOI: https://doi.org/10.18593/eba.v17i2.15956

Minireview

  • X Fragile Syndrome: brief review and case report

    Laiamma Ribeiro do Amaral, Hugo Christiano Soares Melo
    135-150
    DOI: https://doi.org/10.18593/eba.v17i2.16146